Blog 1 -
 Hoe Huis Kopen In Spanje  thumbnail

Hoe Huis Kopen In Spanje

Published Jun 28, 23
6 min read

Huis Kopen In Marbella Spanje

Verwante pagina's; Juridische ondersteuningHoe lang duurt het voordat ik mijn aankoop van een woning in Spanje kan afronden? Afhankelijk van de snelst beschikbare tijd voor een afspraak bij de notaris, duurt de aankoop van een woning tussen de 5 en 10 dagen, inclusief bezichtiging, documentvoorbereiding en eigendomsoverdracht. Als u een hypotheek aanvraagt, duurt dit proces tussen de 30 en 60 dagen. huis kopen costa verde spanje.

U heeft geen verblijfsvergunning nodig om vastgoed te kopen in Spanje. Verwante pagina's; VerblijfsvergunningKan ik op afstand een woning kopen in Spanje, zonder er zelf te zijn? Ja. verblijfsvergunning spanje huis kopen. U kunt kiezen uit de beste woningen die overeenkomen met uw verlanglijstje met onze deskundig lokaal team en een online bezichtiging rondleiding hebben.

Onze beroemde Tele, Property service is een op maat gemaakte service voor dergelijke situaties. Wij hebben al vele verkopen van vastgoed via de telefoon afgehandeld en de eigendomsbewijzen naar de huisadressen van onze tevreden klanten gestuurd. Meer informatie over Tele, PropertyWanneer kan ik in mijn nieuwe woning gaan wonen? Als het geen off-plan woning is, ontvangt u uw sleutels na de eigendomsoverdracht en kunt u in uw nieuwe huis gaan wonen wanneer u maar wilt.

Kan ik mijn woning doorverkopen wanneer ik dat wil? Ja. U hoeft uw eigendom niet gedurende een bepaalde periode te behouden alvorens het te verkopen. U kunt uw eigendom zelfs op dezelfde dag dat u het koopt doorverkopen. Als u uw woning wilt verkopen, kijk dan op onze Verkoop uw woning pagina.

U kunt uw woning verhuren. Hoe kan ik een bankrekening openen in Spanje? Banken die actief zijn in Spanje hebben verschillende rekeningopties voor verschillende doeleinden. Spain Homes ® helpt haar klanten bij het openen van een bankrekening in Spanje als een gratis dienst na verkoop. Na het bepalen van het type rekening dat u nodig heeft en het voorbereiden van de vereiste documenten, helpen wij u bij het openen van uw bank om het voor u een comfortabel proces te maken (mijas spanje huis kopen). woning kopen spanje.

Vrijstaand Huis Kopen Spanje

Kunnen buitenlanders een bankrekening openen in Spanje? Ja. Buitenlanders kunnen in Spanje een bankrekening voor niet-residenten openen. Zijn de kosten van levensonderhoud hoog in Spanje? Nee. Spanje trekt de aandacht met zijn lage kosten van levensonderhoud onder de West-Europese landen - huis kopen spanje regels. Kan ik een hypothecaire lening krijgen van banken in Spanje? Ja.

Verwante pagina's; Hypotheek in SpanjeWat is het leningspercentage (loan to value - LTV) in Spanje? Buitenlanders kunnen tot 70% van de verkoopprijs van het vastgoed krijgen als banklening in Spanje. Voor inwoners van Spanje kan dit percentage oplopen tot 80% (huis kopen in marbella spanje). Wat zijn de vereiste documenten om een hypotheek aan te vragen bij Spaanse banken? Bij de aanvraag van een hypothecaire lening zijn de volgende documenten vereist;Gedetailleerde informatie over de woning Uw NIE nummer en paspoort kopie, Officiële documenten om uw financiële en fiscale situatie te verklaren, Rekeningafschrift, Andere vastgoed titels indien u die heeft in Spanje, Werkelijk woonadres, Hoeveel bedragen de jaarlijkse vastgoedbelastingen in Spanje? De jaarlijkse vastgoedbelasting, ook bekend als IBI, is afhankelijk van de regionale kadastrale waarde.

000 euro bedraagt de IBI ongeveer 400 euro per jaar (huis in zuid spanje kopen). Zijn er kosten verbonden aan het kopen van een vastgoed in Spanje? Zoals in bijna alle landen, zijn er een aantal extra kosten bij het kopen van vastgoed in Spanje in aanvulling op de prijs van het vastgoed. Is BTW (IVA), overdrachtsbelasting (ITP) en zegelrecht uw wettelijke documentatie belasting (AJD), en notariskosten.

Lees meer over Kosten bij de aankoop van vastgoedZijn de onderhoudskosten (ook wel gemeenschapskosten genoemd) duur in Spanje? In vergelijking met andere landen in Europa zijn de onderhoudskosten van vastgoed relatief laag. Afhankelijk van de woning kan dit variëren van 100 tot een paar honderd euro per jaar. Gerelateerde pagina's; Kosten voor onderhoud van een huisHoe kan ik rekeningen van nutsbedrijven betalen? Met de applicaties voor smartphones van uw bank kunt u uw rekeningen van nutsbedrijven betalen (huis kopen kust spanje).

Wij beschouwen het aankoopproces van vastgoed als een geheel met alle bijbehorende werkzaamheden die vóór en na de eigendomsoverdracht komen. In dit verband bieden wij onze klanten voor en na verkoop diensten aan die alle stappen van de aankoop van een woning in Spanje omvatten, zoals het openen van een bankrekening, het verkrijgen van een NIE nummer, en taxatie van vastgoed. huis kopen spanje benissa.

Huis Kopen Spanje Nederlandse Makelaarwe sell homes

Calle Guadalhorce 1, 29120 Alhaurín el Grande, Málaga +34 951 123 041 Click here to learn more

Moet ik betalen voor de service na verkoop? Ons bedrijf rekent u niets aan voor onze service na verkoop. Is het verplicht een taxatierapport te hebben om vastgoed te kopen in Spanje? Nee. Als u echter een woning koopt met een hypotheek, zal u om een taxatierapport worden gevraagd. Verwante pagina's; Taxatie vastgoedGeeft u juridisch advies? Wij stellen u een ervaren advocaat voor die uw taal spreekt als u dat wenst. huis spanje kopen costa brava.Helpt u bij de eigendomsoverdracht? Ja, wij regelen alles voor de eigendomsoverdracht om het een soepel proces voor u te maken. Waarom zou ik een makelaar nodig hebben? Het kopen van een eigendom in een vreemd land is een ingewikkelde taak, vooral als u de voorschriften, de gewoonten en de plaatselijke taal in dat land niet kent.

Om het proces af te ronden, heeft u veel kennis en ervaring nodig - woning kopen spanje. Dus waarom zou u niet profiteren van de ervaring van lokale deskundigen die dit proces al vele malen eerder hebben voltooid? Een goede makelaar zal ervoor zorgen dat u uw eigendomsakte krijgt zonder enige mislukking en dat u uw spaargeld niet verspilt.Wij zijn actief in meer dan 20 talen. Met andere woorden, wij spreken uw moedertaal, begrijpen uw verwachtingen en informeren u duidelijk bij elke stap. Wij bieden onze klanten een soepel aankoopproces van vastgoed, "Nul Mislukkingen" en de beste prijsgarantie. Zie ons bedrijfsprofielWat voor soort vastgoed verkoopt u? Wij hebben alle soorten vastgoed te koop in Spanje in onze portefeuille; appartementen, villa's, terreinen, en commercieel vastgoed - een huis kopen in spanje.

Wie bereidt uw verkoopcontracten voor? Onze verkoopcontracten worden opgesteld door advocaten in overeenstemming met de Spaanse vastgoedwetgeving. Als professioneel makelaarskantoor treden wij op als bemiddelaar tussen de kopende en verkopende partij om ervoor te zorgen dat de rechten van beide partijen worden beschermd. Alle voorwaarden van de overeenkomst worden in het verkoopcontract geschreven, en dit helpt de partijen om hun rechten te claimen in geval van een geschil.Tele, Property is een van onze diensten die het kopen van een woning op afstand voor kopers gemakkelijk en veilig maakt.

Navigation

Home